Afbeelding
Foto: Biljartclub Touche'

Biljartclub Touché in een nieuw jasje

Na vijf jaar maakt de Scheveningse biljartclub uit het Zeemanshuis een grote verandering mee. Naast een nieuwe locatie, werd besloten dat de club ook een nieuwe naam kon gebruiken, vandaar dat de club vanaf nu verdergaat onder de naam Biljartclub Touché.

Het begon vijf jaar geleden allemaal op een zaterdagmiddag in het Zeemanshuis aan de Visafslagweg, maar door een samenloop van omstandigheden moest de club verhuizen naar café Tante Knier aan de Keizerstraat 56. Achteraf bleek de verhuizing niet nodig te zijn, maar omdat de groep toen al midden in de afspraken en verhuizing zat, besloten ze door te zetten, en hebben ze nu een prachtig nieuw onderkomen gekregen met alle vrijheid.

Hierbij moest er natuurlijk ook een nieuwe naam komen, en dat werd uiteindelijk Biljartclub Touché', die inmiddels in een nieuw jasje is gestoken met hulp van café Tante Knier, Winkelier Gaaf, Mario Broekhuizen betonboringen en autoschadebedrijf Hamers. Restyl behangers Astrid en Carlos sponsorde de extra nieuwe blauwe bal. De club is hier ontzettend dankbaar voor en heeft er het volste vertrouwen in om de voortzetting met veel plezier te beleven.