Afbeelding
Foto: PR

Veel KVS-jeugdteams kampioen op het veld

De veldcompetitie in het korfbal is voor alle jeugdteams van KVS/Groeneveld Keukens afgelopen. Tijd om wat teams in het zonnetje te zetten.

Zo won de F1 bijvoorbeeld alle wedstrijden die ze speelden. Geen enkel ander KVS-jeugdteam heeft zo vaak gescoord als de F1. En op de trainingen oefenen ze zelfs al doorlopen en strafworpen; een heel goede prestatie. De F2 maakte er een leuke en spannende competitie van. Twee wedstrijden werden met één punt verschil gewonnen en één wedstrijd werd gelijkgespeeld. De laatste uitwedstrijd in Nieuwerkerk won de F2 overtuigend met 4-9, waarmee het ongeslagen kampioen is geworden! De F4, vorig jaar nog allemaal Kangoeroes, won alles en speelde als een (h)echt team hun wedstrijden. Ze hebben maar heel weinig doelpunten doorgelaten, en zelfs in 1 wedstrijd helemaal geen tegengoal geïncasseerd. Ook voor de F5 is het hun eerste volledige korfbalseizoen. Een paar wedstrijden hebben ze zelfs meer dan tien keer gescoord.


In de E7 korfbalt iedereen voor het eerst, dus extra knap dat zij in de beslissende kampioenswedstrijden geen last van zenuwen hadden en concurrent Maassluis met maar liefst 7-2 wisten te verslaan. De E1 zat in een hele leuke (en pittige) poule waar iedereen aan elkaar gewaagd was. De laatste paar wedstrijden zette de E1 een tandje bij en wonnen ze die allemaal met één punt verschil, waarmee het kampioenschap binnengesleept werd.


De D2 heeft er een topcompetitie op zitten! Alle wedstrijden werden gewonnen en het doelsaldo is indrukwekkend. De D1 was overduidelijk de sterkste ploeg in hun poule; zelfs de laatste wedstrijd in de stromende regen werd ruim gewonnen. Ongeslagen kampioen is het resultaat. 


Slechts één wedstrijd werd gelijkgespeeld door de C4, maar alle andere wedstrijden gewonnen, en dat betekende de kampioenstitel. Naast goed aanvallen heeft de C4 ook ijzersterk verdedigd (met erg weinig tegendoelpunten). Het kampioenschap werd dan ook op passende wijze, met een super speciale taart, gevierd. De C1 heeft op één wedstrijd na alles gewonnen en mocht de eretitel ook op hun naam schrijven.


De dames van de B3 zijn vrijwel allemaal eerstejaars B en heel enthousiast. Tegen concurrent Excelsior stond het 5-1 in de rust, maar het werd nog zeer spannend in de tweede helft. Gelukkig was de einduitslag 6-5 en dus kon het kampioenschap gevierd worden. Bij de A-teams is de A2 kampioen geworden, met een doelsaldo waar je u tegen zegt. De A2 heeft een knappe reeks wedstrijden neergezet. En welverdiend kampioenschap voor alle teams.