Afbeelding

Stormachtige wedstrijd SVV Scheveningen

Afgelopen zaterdag 29 oktober, eindigde een spectaculaire wedstrijd tussen Quick Boys en SVV Scheveningen in een overwinning voor de Scheveningers. De gemoederen liepen hoog op en een schermutseling tijdens de wedstrijd zorgde ervoor dat de scheidsrechter moest affluiten om een afkoelperiode in te lassen.

Scheveningen wist vanaf het begin van de wedstrijd al druk uit te oefenen, maar tot doelpunten leidde het niet. Met 0-0 op het scorebord lieten de teams de eerste helft achter zich.

In de tweede helft liepen de gemoederen hoog op, en na een overtreding op het middenveld sloeg de vlam in de pan, en gingen enkele spelers met elkaar op de vuist. De scheidsrechter besloot af te fluiten om een afkoelingsperiode in te lassen. Beide teams kregen twee gele kaarten te verduren.

Na een kwartier rust kwamen de spelers terug op het veld om de wedstrijd te hervatten. SVV pakte de draad goed op en kon Quick Boys al snel verrassen met een 0-1 voorsprong. Niet veel later werd dat 0-2, en de 0-3 volgde uit een welgemikt afstandsschot. Quick Boys, dat nu goed wakker geschud was, wist tegen het eind van de wedstrijd de stand nog terug te brengen tot 2-3. Na spannende laatste minuten, bleef die stand gehandhaafd.