Mark van der Laan naar Maranathakerk

Mark van der Laan (43) te Delft wordt de nieuwe predikant van de Maranathakerk, aan de 2e Sweelinckstraat 156. Hij is nu pastoraal werker in de Nieuwe Badkapel.

Van der Laan studeerde communicatie in Leeuwarden en vervolgens religiewetenschappen aan de Vrije Universiteit en theologie aan de Protestantse Theologische Universiteit te Amsterdam. Hij was eerder werkzaam als medewerker politieke jongerenparticipatie en algemeen jeugdbeleid bij de Nationale Jeugdraad en pastor in twee verpleeghuizen van Cardia in Den Haag en Rijswijk. Zijn bevestiging tot predikant en intrede in de Maranathakerk is zondag 6 november, aanvang 16.00 uur.


Groen en schoon Havenkwartier

De Bewonersorganisatie Havenkwartier (BOH) organiseert op 15 november aanstaande een avond over een groene en schone wijk. Dit gaat niet alleen over het Havenkwartier, maar ook over de andere wijken binnen het werkgebied van de bewonersorganisatie: Vissenbuurt, Geuzenwijk en De Zuid.

Bij eerdere algemene bijeenkomsten van de BOH is uitvoerig gesproken over een groene en schone wijk en de daarmee samenhangende leefbaarheid binnen de wijk. Op de bijeenkomst van 15 november wil de BOH met betrokken bewoners oplossingen voor een groene en schone wijk aandragen. Mocht je oplossingen en/of andere ideeën hebben met betrekking tot een groene en schone wijk, dan ben je 15 november van harte welkom in de Mallemok, Westduinweg 38d. Inloop vanaf 19.00 uur, aanvang: 19.30 uur.