Afbeelding
Foto: PR

Scheveningse moeders halen ruim 2500 euro op voor goed doel

Algemeen

Op zaterdag 29 oktober was het zover. De Scheveningse Moeders hielden in het Trefpunt aan de Tesselsestraat een bingo ten bate van Stichting Ambulance Wens.

De aanleiding van deze speciale bingoavond was de kennismaking van de Scheveningse Moeders met het werk van de stichting. Een oud-lid van de Scheveningse Moeders, Nel Pronk, zat in de laatste fase van haar leven en had de wens om nog één keer naar haar geliefde clubje te gaan in het Trefpunt. Om deze wens te verwezenlijken, werd contact gelegd met de Stichting Ambulance Wens. In nog geen 24 uur was alles geregeld voor Nel. Zo kon zij afscheid nemen van haar vertrouwde club, het werd een avond met een lach en een traan.

De Scheveningse Moeders waren de stichting enorm dankbaar voor hun hulp. Daarom beloofden zij iets terug te doen voor de stichting. Door de coronaperiode duurde het even, maar afgelopen weekend was het dan zover. Met behulp van Welzijn Scheveningen, Danny te Pas, Smokey Brothers, Jacobus Recour Makelaars, Oma Toos, Wilo Onderhoudsbedrijf, Rolin Coaching, Robin van Wieringen, Jumbo Kornneef aan de Haven, Jumbo City, Brand Groente en Fruit, Bloemenwaas, Pure Flowers, Haagsch Snoephuis, Fam Van Beele en Miep Keizer konden de Scheveningse Moeders een onvergetelijke bingo organiseren. Zo’n 90 deelnemers namen deel en maakten kans op geweldige prijzen.

Uiteindelijk konden de Scheveningse Moeders een bedrag van 2523 euro overhandigen Stichting Ambulance Wens.