Afbeelding
Foto: PR

Halloween setting & griezelroute Palace Promenade

Nog tot en met 31 oktober is het griezelen geblazen in de Palace Promenade! Wie durft kan er een bezoekje brengen aan de Halloween setting en meedoen aan de griezelroute!


In de Halloween setting vallen allerlei angstaanjagende attributen en personages te ontdekken. Wie de setting durft te betreden moet zeker niet vergeten een selfie te maken en als Instagram story te delen en daarin @palacepromenade te taggen. Onder alle ingestuurde foto's wordt namelijk een angstaanjagend cadeaupakket ter waarde van 50 euro verloot.

Ook kunnen kids tot en met 31 oktober meedoen aan de Halloween griezelroute. In de etalages van verschillende ondernemers in de Palace Promenade zijn ‘griezelborden' verstopt. Wie alle borden heeft kunnen vinden kan zijn of haar deelnamekaart inleveren bij één van de twee inleverboxen. Alle deelnemers maken kans op een griezelachtige prijs. De kaarten zijn verkrijgbaar bij alle ondernemers in de Palace Promenade, de inleverboxen zijn te vinden bij Bowling Scheveningen en Brasserie Palace.

Op woensdag 26 oktober zullen vier Halloween griezels de activiteit van 13.00 tot 16.00 uur begeleiden én is er een schminker aanwezig.