Afbeelding
Foto: PdH

Start werkzaamheden waterinfiltratiesysteem

Volgende week, op maandag 31 oktober, wordt er een begin gemaakt met het aanleggen van een infiltratiesysteem in Scheveningen-dorp. Als eerste straat is de Nieuwe Laantjes aan de beurt.

De eerste fase start in de Nieuwe Laantjes. Tussen de Jan Kistenstraat en de Jacob Pronkstraat gaat de straat open voor de werkzaamheden. Hierdoor zal dit gedeelte van de Nieuwe Laantjes niet bereikbaar zijn voor verkeer en zal er ook niet geparkeerd kunnen worden. Huizen van bewoners blijven bereikbaar en auto's kunnen in de aangrenzende straten geparkeerd worden. Aan bewoners van de Nieuwe Laantjes wordt gevraagd het huisafval op andere locaties, bij wel bereikbare ORACs, te deponeren.

Door middel van borden zal een omleidingsroute worden aangegeven. De Keizerstraat is tijdens de eerste fase van de werkzaamheden gewoon bereikbaar, onder andere via de Jurriaan Kokstraat, Kolenwagenslag en via de Jacob Pronkstraat. De werkzaamheden in het historische winkelhart van Scheveningen starten pas in januari 2023. 

Voor vragen kunt u terecht bij aannemer Wallaard. Elke woensdagmiddag, van 14.00 tot 15.00 uur, is er een inloopspreekuur van de aannemer in de blauwe keet op de parkeerplaats aan de Jacob Pronkstraat tegenover huisnummers 31-43.