Halloween
Halloween Foto: PR

Griezelfestijn op de Fred & Willem de Zwijger

De dagen worden korter, de schemer zet in en donkere dagen volgen. Daarom slaan de Fred & Willem de Zwijgerlaan op 31 oktober de handen ineen om van 17.0 tot 19.00 een griezelig Halloweenfestijn neer te zetten.

Uiteraard is iedereen uitgenodigd zijn of haar meest griezelige outfit aan te trekken en angstaanjagend mooi verkleed te komen. Bij die prachtige outfit hoort natuurlijk ook een passend gezicht, gelukkig is er een special Halloween team aanwezig om iedereen helemaal in stijl te schminken.


Daarnaast is er genoeg te doen: flaneer tussen alle griezels door en ga op de foto met de bijzondere figuranten op De Fred & Willem de Zwijgerlaan en loopt mee met de Spooky Speurtocht en zoek naar alle Halloween Monsters en Griezels die allen een letter bij zich dragen en samen een woord vormen. Voor iedereen die alle monster heeft gevonden en de oplossing heeft ontdekt ligt er een Trick or Treat Goodiebag klaar. 


Ook komen er indrukwekkende acts voorbij zoals Heksen op Stelten en Griezelige Spinfiguren. Bezoekers worden dan ook aangemoedigd om foto's te maken, want indrukwekkend zal het zeker zijn. Daarnaast zal ook de huisfotograaf van De Fred & Willem de Zwijgerlaan, Richard Mulder, het gehele Halloween Event rondlopen om de mooiste plaatjes te schieten. Een groot deel hiervan zal later terug te vinden zijn op de Socials van De Fred & Willem de Zwijgerlaan (Facebook & Instagram).


Aanmelden Spooky Speurtocht: 31 oktober vanaf 17.00 uur bij 't Haagsch Snoephuis, Frederik Hendriklaan 123a. Meer informatie is te vinden op