Afbeelding
Foto: JvC

Halloween-primeur Belgisch Park

Op maandag 31 oktober viert het Winkelgebied Belgisch Park van 15.00 tot 20.00 uur groots Halloween in de Stevinstraat, met onder andere een landelijke primeur: de nieuwe attractie THE BEAST. Natuurlijk is er ook het grote spookhuis, de griezelbus en is er een parade door de wijk. 

De gloednieuwe attractie The Beast wordt gelanceerd op TV tijdens The Big Show van RTL4 op 29 oktober, maar voor wie hem in het echt wil beleven en zien: kom op maandag 31 oktober naar het Halloween feest in Winkelgebied Belgisch Park. Het is haast niet te geloven hoe een acteur, die als het ware is gespietst op een metershoge boorkop, een spectaculaire licht- en geluidshow geeft op grote hoogte! Nieuw en absoluut bizar om mee te maken!


Wat er nog meer te beleven is tijdens dit grootse Halloween spektakel? Er is een ongelooflijk groot spookhuis met maar liefst twee verdiepingen hoog en 15 meter lang, waarin 40 griezelige acteurs iedereen de stuipen op het lijf zullen jagen. Of luister naar griezelverhalen van Paul van Loon in de Griezelbus, loop mee in de Halloweenparade of doe mee met de spannende spelshow. Uiteraard is er gratis snoep en zijn de spektakels geschikt voor zowel kinderen als volwassenen en wordt iedereen aangemoedigd in griezeligste kostuum te komen!


Het programmaoverzicht is op te halen in de winkels van winkelgebied Belgisch Park.