Afbeelding
Foto: PR

Barbara PT: Verzorging van binnen en buiten

Of je nou gewoon lekker willen sporten met begeleiding, jezelf wilt verwennen met een schoonheidsbehandeling, óf als je lichamelijk of geestelijk ongemak ervaart, bij Barbara van Duyne ben je aan het juiste adres. Zij wil mensen zowel uiterlijk als innerlijk verzorgen. Ze biedt een bijzondere bundeling van personal training, coaching, voedingsadvies, massages en schoonheidsbehandelingen. Je kunt kiezen voor één van deze diensten, maar ook voor een combinatiepakket. Samen met Barbara kun je in een gratis intakegesprek ontdekken wie jij bent, wat je wilt bereiken en wat ik voor je kan doen.

Barbara gaat uit van het idee dat problemen vaak veroorzaakt worden door een combinatie van lichamelijke én geestelijk ongemakken. “Standaardblessures zoals nek- of rugklachten bijvoorbeeld worden vaak veroorzaakt door spanning, een verkeerd bewegings- of een voedingspatroon of een verkeerd zelfbeeld. Ik help mensen op mijn manier. Wat ik met vallen en opstaan heb geleerd, geef ik graag door aan anderen.”


Naast haar levenservaring heeft Barbara haar kennis in personal training en schoonheidsverzorging opgedaan bij diverse sportscholen en schoonheidssalons.

Personal of groepstraining

Doordat Barbara 30 jaar heeft meegelopen in de fitnessbranche is haar aanbod groot. "Bewegen is gezond. Niet alleen voor het lichaam maar ook voor de geest. Ik bied trainingen aan als pilates, krachttraining, cardio of aerobics. Maar ik geef ook les in ontspanning en rust. Mensen kunnen deze trainingen bij mij volgen als personal training, als duo training of in groepsverband. Dat doe ik vooral buiten, want ik ben een echt buitenmens en vind de verbinding met de natuur heel belangrijk. Bij slecht weer zijn de lessen eventueel binnen en het kan ook op locatie.”


Schoonheidsbehandelingen

Bij Barbara kun je ook terecht voor verschillende schoonheids- en lichaamsbehandelingen. Ook hier is het aanbod zeer gevarieerd. Barbara: “Naast de standaard gezichtsbehandeling of ontspanningsmassage, bied ik onder andere een healingmassage of reiki-behandeling.”


Nieuwsgierig geworden en meer weten? Of wil je een keer meedoen met een gratis proefles in onder andere krachttraining, Zumba, aerobics en pilates op het strand op vrijdag om 09.30 uur? Neem contact op met Barbara van Duyne via telefoon:
06-24643091.