Afbeelding
Foto: CvdE

Met Engering zit je er warmpjes bij deze winter

Nu de winter er weer aankomt en we de kachel een graadje lager moeten zetten, is het een goed moment om onze slaapkamer warm en gezellig te maken. Bij beddenspeciaalzaak Engering aan de Frederik Hendriklaan 119E vind je een ruime keuze aan bedden, matrassen, kussens en bed- en badtextiel. Annieta Blahowetz, slaapadviseur: “Met onze collectie dekbedovertrekken, plaids en spreien weet je zeker dat je het niet koud krijgt.” 

Het complete aanbod aan bedden en matrassen, gecombineerd met badtextiel en badjassen is uniek voor Den Haag. Annieta: “Er zijn nog maar weinig winkels waar je zo’n uitgebreid assortiment beddengoed, handdoeken, theedoeken en badmatten bij elkaar vindt. We verkopen bijvoorbeeld badjassen en dekbedovertrekken met dezelfde print.”


Bedden en matrassen

Bij Engering vind je onder andere boxspringbedden met bijpassende matrassen. Annieta: “We verkopen verschillende merken, zoals Auping, Treca, Swissflex en Pullman. Het is belangrijk dat klanten de bedden en de matrassen bij ons in de winkel uitproberen, want wat een goed matras is, is voor iedereen verschillend.” Zowel in matrassen als in kussens is er keuze in verschillende materialen, zoals latex, geltex of traagschuim. “We stellen een aantal vragen over bijvoorbeeld de slaaphouding en eventuele klachten en kunnen de klant goed adviseren. Wat mensen vaak niet weten is dat je ook kunt kiezen voor een tweepersoonsmatras met verschillend comfort, aangepast aan de lichaamskenmerken en slaapwensen.”


Bed- en badtextiel

Ook voor een ruime keuze in bed- en badtextiel kun je bij Engering terecht. “We hebben dekbedovertrekken van onder andere Auping, Van Dyck, Mirabel en Casilin. Je ziet tegenwoordig wat meer grafische vormen in warme of frisse tinten, maar ook prints met bloemen blijf je altijd zien. Ons badtextiel van Cawö en Van Dyck is net als onze andere producten van hoge kwaliteit. We hebben net een mooie collectie badjassen en plaids binnengekregen, waarmee je lekker warm op de bank kunt zitten.”

Toe aan een nieuw bed of matras, of wil je er voor zorgen dat lekker warm en comfortabel de winter in kunt? Annieta: “Kom gerust langs en laat je adviseren door één van onze slaapadviseurs.”


Tekst: Caroline van den Ende