Meidenteams Duindorp SV herfstkampioen

Meidenteams Duindorp SV herfstkampioen

Wat een bijzondere prestatie: maar liefst alle meidenteams van Duindorp SV zijn in de 1e periode bovenaan geëindigd.

 

Zo wonnen de meiden van MO15-1, afgelopen weekend met maar liefst 10-0 van Forum Sport MO15-3, waardoor zij welverdiend periodekampioen werden. Ook de meiden van MO13-1 werden herfstkampioen na hun wedstrijd tegen de meiden van VELO MO13-1, die ze met 7-3 wisten te winnen. Zelfs het jongste meidenteam, MO9-1, eindigde net als de andere meidenteams bovenaan in de competitie na de eerste periode. De jongens van JO11-1, behaalden met een 14-0 overwinning op RAS ook de kampioenstitel.

Ook met de grote  clubactie, waar Duindorp SV dit jaar aan meedoet, gaat het de goede kant op. Op de tweede dag werd al 50% van het streefbedrag opgehaald, dankzij de fanatieke leden. De grote clubactie is een jaarlijks terugkerend initiatief dat dit jaar voor het 50e jaar georganiseerd wordt om verenigingen in Nederland een financiële boost te geven én daarmee leuke prijzen uit te delen. Door een lot van 3 euro te kopen steunen mensen de vereniging, én maken ze kans op een prijs. Alle jeugdleden krijgen een eigen verkooppagina waarmee zij loten kunnen verkopen aan familie, vrienden en kennissen. Met de opbrengst van de loterij wil Duindorp SV investeren in nieuwe trainingsmaterialen én daarnaast investeren in de leuke jeugdactiviteiten.

Mensen die de club een warm hart toedragen maar momenteel geen leden kennen, kunnen ook online meedoen met de clubactie via de website van de vereniging.