Maandvergadering BOH

Op dinsdag 25 oktober aanstaande, vanaf 20.00 uur, zijn de bewoners van het Havenkwartier, Vissenbuurt, Geuzenwijk en Haven Zuid weer welkom bij de maandelijkse vergadering van de Bewonersorganisatie Havenkwartier in de Mallemok aan de Westduinweg 38d. Toegang vrij, inloop vanaf 19.30 uur.

Op de agenda staan naast de vaste onderdelen van opening, mededelingen, verslag van vorige bijeenkomst op 27 september jongstleden, de ingekomen en uitgegane post en het rondje wijk: de stand van zaken Wijkagenda Havenkwartier, de vorming van werkgroepen en communicatie met de gemeente, de discussie inzake de herinrichting van het Hennephofkerkplein, de stand van zaken vanuit het verkeersoverleg, de voortgang discussie Kust Gezond en Visie Scheveningen Bad en de toeristische uitstraling naar het havenkwartier en de stand van zaken Havenconvenant.

Eenieder die daarbuiten nog specifieke onderwerpen in wil brengen wordt verzocht dat per omgaande te melden aan de secretaris, via e-mail: info@bohscheveningen.nl, zodat dit als agendapunt voorbereid kan worden.


Nieuw speeltoestel

Op vrijdag 21 oktober zal het nieuwe inclusieve speeltoestel in speeltuin De Tesselweide feestelijke in gebruik genomen worden.

Wethouder Hilbert Bredemeijer verricht de opening. Ook is er een PBS-bingo, georganiseerd door de basisscholen, hapjes, drankjes en muziek. Geinteresseerden en belangstellenden zijn van harte welkom om deze feestelijke middag bij te komen wonen. De feestelijkheden vinden plaats van 15.00 tot 16.15 uur in de Tesselweide aan de Tesselsestraat.