Afbeelding
Foto: De Vries

Laat je betoveren deze herfstvakantie

Tijdens de herfstvakantie van maandag 21 tot en met 29 oktober kunnen kinderen zich laten verrassen en verwonderen tijdens Festival De Betovering. 

Er zijn dagelijks voorstellingen, workshops, films, straattheater en meer. Zo kunnen zij bijvoorbeeld een eigen magisch circus maken bij Muzee, met materialen uit Karels Kinderkoffer: van jongleerballen tot diabolo’s. Daarnaast zijn op 21 en 24 oktober de theatervoorstellingen ‘Eenzaam, maar niet alleen’ en ‘Onder de Grond’ te bezoeken. 


Of zing 25 oktober om 10.30 uur mee met het muzikaal en prikkelend meezingfestijn voor jong en oud in Kommunika. Jong en oud zullen tijdens de workshop Zing! van Saffier samen liedjes uit de oude doos ten gehore brengen. De workshop Zing! is onder begeleiding: (groot)ouders of begeleiders én hun kinderen reserveren een plekje. De toegang is gratis. Aanmelden kan via DeBetovering@Saffiergroep.nl. Vermeld hierbij dat het om de workshop in Kommunika gaat en met hoeveel mensen je komt.


Er is nog veel meer te doen tijdens het festival! Het volledige programma staat online op de website: www.debetovering.nl.