Wijzigingen tram 1, 12 en 11

Afgelopen maandag 10 oktober, heeft HTM een aangepaste dienstregeling in laten gaan voor tram 1, 12 en 11. Op de lijnen 1 en 12 zullen minder trams rijden. Tram 11 zal tijdelijk een omleiding rijden in verband met werkzaamheden aan de sporen in het Statenkwartier.

De HTM laat minder trams rijden op de trajecten van tram 1 en 12 zodat reizigers minder last zullen hebben van eventuele uitval van trams door ziekteverzuim en werkzaamheden in de stad.


Tram 11 zal tot 6 november met een omleiding tot aan het Kunstmuseum rijden. Vanaf daar zet HTM bus 61 in om het Statenkwartier en Scheveningen Haven bereikbaar te houden. Deze bus zal zoveel mogelijk langs het vervallen deel van de route van tram 11 rijden. De tramhaltes die vervallen zijn: Loosduinseweg, Weimarstraat, Laan van Meerdervoort, Groot Hertoginnelaan, Houtrust, Willem de Zwijgerlaan, Statenlaan, Doornstraat, Duinstraat, Vuurbaakstraat en Strandweg.


Bus 61 zal vanaf het Kunstmuseum doorrijden via haltes Cornelis de Wittlaan, Houtrustweg, Kranenburgweg, Douzastraat, Statenlaan en Duinstraat naar de tijdelijke eindhalte Scheveningen Haven. 


Meer informatie is te vinden op: https://www.htm.nl/omleidingen-verstoringen.