Afbeelding
Foto: DS

Succesvolle inzamelingsactie Haags Dierencentrum

Algemeen

Ook dit jaar heeft De Scheveninger rond Dierendag op 4 oktober, samen met een aantal dierenwinkels, een inzamelingsactie voor het Haags Dierencentrum georganiseerd.

Per jaar vangt het Haags Dierencentrum zo’n 1.700 zwerfkatten en -honden op. Tijdens het verblijf in het asiel krijgen de dieren vanuit de interne dierenkliniek alle verzorging de ze nodig hebben. Het Haags Dierencentrum kan daarbij hulp goed gebruiken. Reden voor De Scheveninger en Vera’s Dierenshop, Dierenboetiek Reinken, Dierenspeciaalzaak HeReBa en Dierenwinkel René van der Westen om wederom een inzamelingsactie te organiseren.

En ook dit jaar werd er weer flink gehoor gegeven aan de oproep om eten, dekens en speeltjes voor honden en katten af te geven bij het kantoor van De Scheveninger of bij één van de deelnemende dierenspeciaalzaken.

De medewerkers en vrijwilligers van het Haags Dierencentrum mochten maar liefst twee volle auto’s aan spullen voor hond en kat in ontvangst nemen. Van dekens tot manden en van snacks tot dieetvoer, er zat van alles tussen.