Afbeelding
Foto: PR

Kledingwinkel Ernies is verhuisd binnen de Keizerstraat

Afgelopen zaterdag was het eindelijk Voor Remco en Irene Striegel eindelijk zover. Enkele deuren verder van de huidige locatie, zijn geopend na maanden van verbouwen. Op nummer 127 in de Keizerstraat is nu wederom een zeer leuke en mooie kinderkledingwinkel door het echtpaar ontwikkeld. 

“De nieuwe locatie van Ernies is eindelijk geopend”, aldus Remco. “We hebben er wat voor over moeten hebben, maar het is zeer zeker de moeite waard geweest”. De oude locatie aan de Keizerstraat 161 blijft voorlopig nog even open met een mega outlet maar deze deuren zullen binnenkort sluiten. “Afgelopen weken hebben we een grote uitverkoop gehouden, die op dit moment nog steeds aan de gang is op de oude locatie”, vertelt Irene. “Op onze nieuwe locatie hebben we gelijk de nieuwe trends en najaarsmode uitgestald, zodat de bezoekers direct een hele frisse winkel zien, maar ook gelijk de nieuwe mode."

Van de oude tandartspraktijk, die voorheen gevestigd was op Keizerstraat 127, is niets meer te zien. Het pand is totaal vernieuwd met een prachtig nieuwe en functiegerichte voorgevel.

Volgens Irene en Remco, die samen Ernies 8 jaar geleden zijn begonnen was het tijd voor verandering. “We zijn ooit met een klein zaakje met volop babyartikelen gestart, maar iedereen kent ons inmiddels wel als baby- en kinderkledingwinkel. Naast de baby- en kinderkleding hebben we ook geweldige en vlotte volwassene kleding, waarmee we in deze winkel beter kunnen inspelen op de trends van het najaar en straks het voorjaar- en de zomermode. De presentatie in deze winkel zal dan voor ons gevoel een stuk beter zijn”, aldus Irene.

“Uiteraard hebben wij de kleding als paradepaardje, maar naast de kleding kunt u ook bij ons terecht voor heerlijke parfums van het merk Tapparfum. Dit unieke hervulconcept heeft meer dan 400 geuren in hun assortiment. Excellente geuren van zéér hoogwaardige kwaliteit voor een eerlijke prijs." In de winkel kunnen de heerlijkste geuren getest worden om samen de juist geur uit te kiezen. Een mooie aanvulling dus op uw bij hun net gekochte kleding.


Kledingwinkel Ernies is gevestigd aan de Keizerstraat 127. Neem ook een kijkje op de website www.ernies.nl.