Afbeelding
Foto: PR

Open Dag bij De Thuishaven

Woonzorglocatie De Thuishaven, aan de Neptunusstraat, organiseert op zaterdag 1 oktober een open dag. U bent welkom tussen 11.00 en 15.00 uur.

Op de open dag kunt u kennismaken met de diverse woonvormen die De Thuishaven aanbiedt. Daarnaast zijn mensen die interesse hebben in een baan in de ouderenzorg van harte welkom. Maar er is nog veel meer te beleven op de open dag!

Zo is er een Rad van Fortuin met grote prijzen. Van voedselpakketten tot cadeaubonnen van winkeliers in de omgeving, iedereen heeft iets bijgedragen aan het Rad van Fortuin. U kunt kennismaken met het wonen en werken in De Thuishaven en met het Vriendenfonds Cardia.

De Thuishaven heeft ook een ontmoetingscentrum. Dit is tevens een locatie van Schevenings Ontmoeten. Als u hier meer over wilt weten bent u ook van harte welkom op de open dag. De medewerkers van het ontmoetingscentrum vertellen u graag over de activiteiten in het ontmoetingscentrum en bij Schevenings Ontmoeten. De opbrengst van de open dag is voor het opknappen van het Ontmoetingscentrum. Natuurlijk is er ook koffie en thee te krijgen, en er is gezellige muziek.

Wilt u ook de appartementen in de locatie bekijken, en meemaken hoe de bewoners leven en wonen in De Thuishaven? Meld u dan aan voor een rondleiding via de website www.cardia.nl/open-dag.