Afbeelding
Foto: PR

Jonas Brøg lanceert debuutalbum

Op 30 september aanstaande verschijnt ‘Next Stop: Good Vibes’ op LP en de bekende streamingdiensten als Spotify. De albumreleaseshow volgt een dag later op zaterdag 1 oktober om 15.00 in Strandpaviljoen Buiten aan het Zwarte Pad. Het album van de goedlachse, Deense Scheveninger Jonas Brøg bevat naast drie eerder uitgebrachte singles nog negen andere positieve liedjes. Een aanrader voor fans van artiesten als Jack Johnson en Jason Mraz.

Het verhaal van Jonas Brøg is er een van liefde. Liefde voor mensen, voor zijn omgeving en voor muziek. En gelukkig ook weer liefde voor zichzelf. Na een moeilijke periode focust hij op de mooie dingen van het leven. Die beschrijft hij op zijn debuutalbum met de toepasselijke titel ‘Next Stop: Good Vibes’: de eerste plaat met een ‘goed gevoel-garantie’.

Jonas: “Als mensen mij vragen wat voor muziek ik maak, zeg ik altijd: 'Ik ben ’s werelds meest optimistische singer-songwriter'. Ik heb wel een lange reis moeten maken om te komen waar ik nu ben, maar ik voel me beter dan ooit. Al die lessen die ik onderweg geleerd heb, zorgen ervoor dat ik nu focus op dingen waar ik blij van word. Vandaar dat ik een ‘feelgood-garantie’ geef op mijn muziek. Als mijn album je geen goed gevoel geeft, krijg je direct je geld terug.”

Met die uitspraak loopt de voormalig wereldtourdrummer bij onder andere Relax, Postmen, Alain Clark en Sister Sledge weinig risico. Dat bleek afgelopen zomer wel, toen hij zijn nieuwe liedjes voor het eerst live speelde op zorgvuldig geselecteerde strandtent- en surfcamp-locaties in Nederland, Frankrijk en Spanje. “Via Spotify kun je precies zien waar je muziek beluisterd wordt, oftewel waar je fans zitten. Dat blijken in mijn geval voornamelijk plekken te zijn waar veel wordt gesurft.”

Jonas viert zijn albumrelease op zaterdag 1 oktober bij strandpaviljoen Buiten aan het Zwarte Pad. Aanvang: 15.00 uur.