Afbeelding
Foto: PR

Op woensdag 28 september is het vijf jaar geleden dat de Hoogvliet supermarkt aan de Badhuisstraat haar deuren opende. Dat is reden voor een feestje met klanten én medewerkers van deze supermarkt, die inmiddels een begrip is voor klanten uit de wijde omtrek.

Fred van Randwijk is al meer dan 25 jaar supermarktmanager bij Hoogvliet en sinds enkele jaren runt hij met veel plezier de vestiging aan de Badhuisstraat. "Deze supermarkt is klaar voor de toekomst, met een ruim assortiment en alles er op en eraan voor de klant. En onze klanten, die zijn echt fantastisch! Zo kocht een klant eens wat ingrediënten voor het bakken van een taart. Waarop onze caissière zei: 'Oh, dat is lekker!' Even later kwam de klant speciaal een stukje taart brengen voor de caissière. Dit geeft wel aan hoe bijzonder de band van onze medewerkers met de klanten is. Ons team staat iedere dag voor hen klaar. Ondank de krapte in bezetting is iedereen ontzettend gemotiveerd om het zo goed mogelijk te doen."

Van Randwijk vervolgt: "Tijdens de vakantieweken, als het in andere Hoogvliet-winkels juist wat rustiger is, blijft het bij ons onverminderd druk. Toeristen weten ons goed te vinden, ook omdat onze parkeergarage het laagste parkeertarief in Scheveningen heeft. Op mooie zomerdagen zijn de klanten vroeg wakker om lekker snel op het strand te kunnen gaan liggen. Normaal komt het pas rond 10.00 uur op gang, maar op zomerse dagen is het om 8.00 uur al druk! Vanaf 11.00 uur is het een stuk rustiger en na 16.00 wordt het weer druk. Alle talen komen voorbij en dat proberen we met elkaar zo goed mogelijk te begrijpen, soms met handen en voeten, en ook deze klanten zo goed mogelijk te helpen!"


Van Randwijk merkt dat mensen in deze moeilijke tijden behoefte hebben aan een supermarkt als Hoogvliet. "Hoogvliet is echt bewezen de goedkoopste en daarnaast ben je bij ons aan het juiste adres voor een praatje en een beetje aandacht. Dus je betaalt minder én loopt met een fijn gevoel de deur uit. Wat wil je als klant nog meer?”