Geniet ook déze herfst van de allerleukste taalcursussen bij TaalTaal!

Na de zomervakantie zijn veel mensen extra gemotiveerd om een nieuwe taal te leren, ofwel hun talenkennis bij te schaven. Dat komt goed uit, want in de week van 19 september starten de cursussen van taleninstituut TaalTaal weer en die zijn allesbehalve stoffig en saai! Docente Jip kan het weten, zij geeft namelijk met veel joie de vivre  cursussen Frans én Nederlands bij het allergezelligste taleninstituut van Nederland. Dat zij zich hier niet met de Franse slag vanaf maakt, mag duidelijk zijn. Jip: "Deze zomervakantie gaf ik Franse les aan een jong meisje. Na afloop van de cursus zei het meisje tegen me dat deze cursus het hoogtepunt van haar hele zomervakantie was!"

Bij TaalTaal staan gezelligheid, kleinschaligheid én professionaliteit altijd centraal. Kom je er voor het eerst een taalcursus volgen? Dan kijk je hoe dan ook je ogen uit, want vanaf de vierde en vijfde verdieping heb je een prachtig uitzicht op de oranje daken van de typisch Scheveningse huisjes. Ook kun je de beroemde vuurtoren spotten! Docente Jip geniet ook nog altijd van de Scheveningse omgeving, ze is dan ook een échte levensgenieter. Jip: "De Franse cultuur inspireert mij enorm vanwege de voorliefde voor schoonheid en la belle vie, het goede leven. Dit staat in groot contrast met Nederland, het land waarin ik natuurlijk zelf ben grootgebracht. Esthetiek, maar ook bijvoorbeeld lekker eten, wordt in Nederland vaak alleen gewaardeerd als het ook goedkoop en efficiënt is."

Ben jij ook benieuwd of een cursus van TaalTaal hét hoogtepunt van jouw herfst wordt, of wil je gewoon met eigen ogen het mooie uitzicht bewonderen? Kom dan vooral langs tijdens de TaalTaal Open Dagen op 6 en 10 september. Een gratis online intake kan gedaan worden via https://taaltaal.nl/intake/.

Kijk op de website voor het volledige cursusprogramma: https://taaltaal.nl/.