Vlaggetjesdienst

Met een feestelijke dienst in de Oude Kerk aan de Keizerstraat wordt zondag 19 juni om 10.30 uur aangesloten bij de traditie van Vlaggetjesdag. Het Schevenings Vissersvrouwenkoor onder leiding van Astrid Oudewaal doet mee in klederdracht. Jan van Westenbrugge begeleidt op het koororgel en Frans van Riessen bespeelt ditmaal het grote orgel. De overdenking is door ds. Barend Weegink.


Nieuw in Het Kalhuis

Bij voldoende aanmeldingen starten in december twee nieuwe activiteiten in Het Kalhuis, aan de Badhuisstraat 177.

Het gaat om een extra les boetseren op dinsdagmiddag en lessen Chinees. De kosten voor de cursus Chinees bedragen 5 euro per les. Voor aanmelding kunt u contact opnemen via e-mail:
balie.kalhuis@welzijnscheveningen.nl of telefoon: 070-3069900.


Badkapel Boeken

De Nieuwe Badkapel organiseert 'Badkapel Boeken', bijeenkomsten waarin telkens een boek centraal zal staan dat raakt aan het thema ‘religie of zingeving in de 21e eeuw'.

De schrijver van het boek zal een inleiding houden en een recensent geeft een beschouwing, gevolgd door vragen uit het publiek. Zowel fictie als non-fictie kunnen op deze bijeenkomsten aan de orde komen.

De eerstvolgende bijeenkomst vindt plaats op zaterdag 18 juni, van 15.30 tot 17.00 uur, in de Kapelzaal van de kerk, aan de Nieuwe Parklaan 90. Op die dag zal het boek 'Ongelofelijk', over de verrassende comeback van religie centraal staan, geschreven door Yvonne Zonderop.

Aanmelden voor de bijeenkomst kan via e-mail: info@nieuwebadkapel.nl. Er wordt een vrijwillige bijdrage gevraagd.