Afbeelding
Foto: PR

Shantykoor Scheveningen is weer goed in beweging. In de eerste maanden van het nieuwe jaar stroomden de aanvragen binnen. Shantykoor Scheveningen is dan ook volop aan het repeteren om de stemmen goed los te maken.

Naast de vele uitnodigingen die het koor mocht ontvangen, zit een hele speciale van het Residentie Bachkoor om samen in theater Amare aan het Spui op te treden.

Afgelopen maand heeft Shantykoor Scheveningen opgetreden in Alphen aan den Rijn tijdens het Alphens Korenfestival met zo’n 50 koren verdeeld over twaalf podia’s. Afgelopen zaterdag 21 mei deed het koor mee met het Fulco’s Vocaal Festival in IJsselstein, waar zo’n 65 koren van klassiek tot en met pop present waren. Shantykoor Scheveningen heeft met zijn repertoire een visitekaartje achtergelaten bij de binnenlandse buren en Scheveningen op deze manier op de muzikale kaart gezet.


Het optreden met het Residentie Bachkoor in theater Amare vindt plaats op 11 juni. Een week later staat het Shantykoor Scheveningen op Vlaggetjesdag, waar zij op de thuisbasis weer voor een goede en gezellige sfeer zullen zorgen.