Inleveren voor bazaar

Voor de najaarsbazaar van de Maranathakerk, aan de 2e Sweelinckstraat 156, kunnen weer goederen worden ingeleverd.

De inleverdagen zijn op de zaterdagen 4 juni, 9 juli, 20 augustus en 27 augustus. Telkens van 10.00 tot 12.00 uur.
Welkom zijn: boeken, speelgoed, schilderijen, brocante, keukenartikelen, kleding, klein huisraad, platen enz. Geen meubels en oude tv’s. De bazaar is op 2 en 3 september.
 


Taal in de Bibliotheek

Als u Nederlands wilt leren spreken, krijgt u vaak in het Engels antwoord om u te 'helpen'. Ook is het best spannend om contact te maken als u de taal nog niet zo goed kent. Herkenbaar? Kom dan naar Taal in de Bibliotheek.

Elke donderdag, van 10.00 tot 11.30 uur, kunt u in Bibliotheek Scheveningen, aan de Scheveningseweg, samen met anderen gesprekjes in de Nederlandse Taal oefenen. Aanmelden kan via e-mail: scheveningen@bibliotheekdenhaag.nl. Vermeld daarbij ook uw taalniveau. Let op: dit zijn geen taallessen.


Inloopochtend Reumapatiënten

Op 8 juni aanstaande is er weer een inloopochtend voor Reumapatiënten, aan de Mexicosingel 52, tussen 11.00 en 13.00 uur.

Patiënten en andere belangstellenden zijn van harte welkom voor informatie en het stellen van vragen over reumatische aandoeningen en ziekten. Brochures zijn beschikbaar over bijna alle vormen van Reuma en over medicijnen en behandelingen.