Afbeelding
Foto: PR

Workshops in de Bibliotheek

Bibliotheek Scheveningen organiseert in juni diverse boeiende workshops over verschillende onderwerpen.

Op woensdag 8 juni start om 14.30 uur een kinderworkshop (gratis, voor 8 tot en met 12 jaar) over Middeleeuwse hapjes. De kinderen leren hoe mensen kookten in de Middeleeuwen en wat ze aten. En ze gaan zelf lekkere hapjes klaarmaken en proeven!


Op vrijdag 10 en 17 juni om 10.00 uur zijn er twee boeiende workshops voor volwassenen door een ervaren docent van Indigo Preventie (gratis). Zij geeft tips hoe je loskomt van het 'piekercirkeltje' in je hoofd en hoe je meer zelfvertrouwen krijgt. De Indigo workshops worden altijd zeer gewaardeerd door de deelnemers vanwege de respectvolle sfeer en nuttige, praktische inzichten. Probeer het ook eens!


Op maandag 20 juni, van 9.30 tot 13.00 uur, is er een uitgebreide fotografie workshop voor senioren door een kunstdocent van KOO (kosten: 4 euro voor leden en Ooievaarspashouders).


Bij alle workshops kan een beperkt aantal deelnemers meedoen, vol is vol! Via de website www.bibliotheekdenhaag.nl kunt u zich aanmelden voor de workshops. Ook kunt u hier het volledige programma vinden, zo staan er enkele interessante lezingen gepland.