Afbeelding
Foto: Dick Teske

Het Christelijk Mannenkoor Scheveningen (CMS) viert haar 70-jarig jubileum. Een mijlpaal waar het koor graag bij stil wil staan en wat ze graag met iedereen willen delen en vieren met een speciaal concert.

Al 70 jaar lenen de Scheveningse mannen hun stem aan het mannenkoor, onder leiding van dirigent Michel Spaans. Als vierstemmig mannenkoor met een eigen warme klank heeft het CMS in al die jaren een bekende en geliefde naam opgebouwd op Scheveningen, in kerken en concertzalen in het hele land, en soms daarbuiten. Daarnaast verzorgt het koor heerlijke zangavonden, speciaal voor bewoners van verzorgings- en verpleeghuizen.

Het mannenkoor vindt het een verademing om, na een stop van bijna twee jaar vanwege corona, weer te mogen zingen. Met het geven van een speciaal concert op donderdag 19 mei om 20.00 uur in de Bethelkerk viert het CMS het 70-jarig jubileum.

Medewerkenden zijn onder andere, de bekende sopraan Jacomina van der Plas, organist André de Jager, aan de vleugel Arjan Breukhoven en Thomas Heikoop op trompet. Deze avond is onder leiding van gastdirigent Matthijs Breukhoven.


Kaarten à 5 euro zijn verkrijgbaar bij de koorleden, bij het kantoor van De Scheveninger in de Keizerstraat 40, Bloemenkiosk Bloemenwaas, Tesselseplein of te bestellen via: www.cmsscheveningen.nl.