Rommelmarkt

Er is zaterdag 28 mei weer rommelmarkt in de Wijkwinkel, Gentsestraat 22a. Het is van 11.00 tot 15.30 uur. Alle tafeltjes zijn al vergeven, dus dat betekent dat er veel spulletjes zijn en reden te meer om eens te gaan kijken. U bent van harte welkom en uiteraard staat de koffie klaar.


Dubbelconcert

Sander van Marion en Martin Mans geven op zaterdag 28 mei een dubbelconcert in de Evangelisch-Lutherse Kerk, aan de Lutherse Burgwal.

De beide organisten zullen werken van onder andere Vivaldi, Guilman, Dubois enzovoort ten gehore brengen op het prachtige Bätz-orgel. Ook is er ruimte voor hun eigen unieke improvisaties.

Van Marion en Mans zijn heel verschillend in het uitdragen van muziek wat hen zo uniek maakt. In het verleden hebben ze al verschillende keren samen concerten gegeven. Ook nu kijken ze er weer naar uit om samen voor u dit concert te geven. De toegang tot het concert is gratis. U bent van harte welkom op zaterdag 28 mei. De kerk is geopend vanaf 14.30 uur, aanvang: 15.00 uur. 


Mariaconcert

Als afsluiting van de maand mei organiseert het koor Laus Deo, onder leiding van dirigent Patrick Hopper, een Mariaconcert. Tijdens dit concert zal er veel ruimte zijn voor samenzang, waarbij voor eenieder bekende Marialiederen gezongen worden. Daarnaast zal het koor verschillende Maria-motetten uitvoeren, afgewisseld met gedichten. Het concert vindt plaats op zondag 29 mei om 15.00 uur in de Antonius Abtkerk, Scheveningseweg 235.