Afbeelding
Foto: PR

Walking Football bij SVV Scheveningen

Elke maandag en woensdag herleeft de naam Scheveningen Holland Sport op Houtrust. Speciaal voor 60+’ers is bij voetbalvereniging SVV Scheveningen de mogelijkheid om Walking Football te spelen onder die naam.

Walking Football is een voetbalspel speciaal bestemd voor senioren. Begeleid door een gediplomeerde voetbaltrainer worden de stramme lichamen door middel van een rustige en deskundige warming-up losgemaakt op het hoofdveld van Houtrust. Hierna volgt een positiespelletje, waarna de enthousiaste groep met een aantal voetbaliconen van weleer in afgebakende ruimten partijtjes spelen. Uiteraard onder leiding van een scheidsrechter.


Het inmiddels 20-koppige gezelschap van Scheveningen Holland Sport kan nog wat versterking gebruiken. Ben je 60 jaar of ouder en wil je deelnemen aan het Walking Football, kom dan langs op maandag of woensdag voor een kennismakingstraining. Er wordt getraind van 10.00 tot 12.00 uur. Het clubhuis is open vanaf 09.30 uur.

Naast de trainingen op maandag en woensdag wordt er periodiek een Walking Football toernooi gespeeld. Op vrijdag 6 mei speelt Scheveningen Holland Sport tijdens zo’n toernooi in Zoetermeer.


“Elke keer als de enthousiaste voetballiefhebbers het hoofdveld van Tweede Divisieclub SVV Scheveningen betreden, is er sprake van een gemoedelijke en rustgevende sfeer in een waarlijk authentieke voetbalomgeving waar historische voetbalgeschiedenis is geschreven”, vertelt Ruud Toet. “Alle deelnemers ervaren het als een genoegen om de lichamen, iedereen op zijn eigen niveau, wakker te houden. Wij nodigen je van harte uit om twee keer in de week te komen sporten en genieten van het sociale aspect binnen de club van grijze en kalende, een enkeling nagelaten, giganten die jou graag zien verschijnen.”


Meedoen met het Walking Football bij SVV Scheveningen? Ga langs bij de trainingen op maandag en woensdag, of neem contact op met Ruud Toet, via telefoon: 06-28753652.