Afbeelding
Foto: PR

Ukelele Zeehelden Project

Durf jij het aan? Een unieke beleving, georganiseerd door de stichting WAW in samenwerking met het YMCA muziekcentrum, om samen met 40 andere ukelele spelers bekende zeemansliedjes in te studeren en uit te voeren op Vlaggetjesdag (18 juni) en het Zeeheldenfestival (2 juli).

Het project start op vrijdag 13 mei aanstaande. Elke vrijdagmiddag van 12.30 uur tot 14.30 uur wordt er gerepeteerd bij de YMCA, Keizerstraat 58.

Zowel beginners als gevorderden kunnen deelnemen aan dit project. De docenten leren de beginners in korte termijn de basis akkoorden en voor je het weet speel je met de hele groep mee.

Op 2 juli wordt het project afgerond met het afsluitende optreden tijdens het jubilerende Zeeheldenfestival. De kosten bedragen 75 euro (met ooievaarspas 50% korting). Vanuit het YMCA muziekcentrum krijgen alle deelnemers een map met alle nummers. Wil je zelf een ukelele aanschaffen, dat kan vanaf 25 euro.

Aanmelden kan via de website: www.werkenaanwelzijndenhaag.nl. Ook op de website van YMCA Scheveningen is de link te vinden op de homepage bij ‘Events’. Of haal de flyer op bij de YMCA en scan de QR-code. Behoefte aan telefonisch contact, neem contact op met één van onze docenten, Martin, telefoon: 06-12534207 of Ernst, telefoon: 06-20715109.