'Hoe houd je je voeten droog?'

De gemeente Den Haag houdt op woensdag 11 mei een inloop informatiedag voor bewoners en ondernemers uit de Keizerstraat en omgeving.

Dit gaat over hoe je je voeten droog kunt houden bij hevige regenval. Tussen 11.00 en 16.00 uur zijn geïnteresseerden welkom bij YMCA, in de Keizerstraat 58.

De hele dag zijn medewerkers van de gemeente aanwezig om uitleg te geven over: Regenwater vasthouden, wat zijn de voordelen? Afkoppelen, hoe doe ik dat? Vergroenen, wat zijn de mogelijkheden? Inpandig, heb ik een terugslagklep nodig?

Bewoners en ondernemers uit de Keizerstraat en omgeving kunnen meedoen aan de prijsvraag 'Wat doet u met regenwater?'. Rond 15.00 uur maakt de gemeente Den Haag bekend wie de prijsvraag heeft gewonnen. Er zijn leuke prijzen te verdienen.


Nacht van de Bevrijding

In de vroege ochtend van 5 mei vindt de Nacht van de Bevrijding plaats; een unieke manier om Bevrijdingsdag te beginnen in de Nieuwe Badkapel, Nieuwe Parklaan 90.

Er is mooie muziek, verhalen, poëzie en stilte. Het programma duurt ongeveer een uur. Na afloop is er koffie/thee en een croissant. Iedereen is welkom. De toegang is vrij. Inloop vanaf 04.45 uur, aanvang: 05.00 uur.