Afbeelding
Foto: PR

Blaze & Co verwent bezoekers met Tribute Dinnershows

In de slipstream van het succesvolle televisieprogramma ‘The Tribute - Battle of the Bands’ heeft Blaze & Co, aan het Gevers Deynootplein, dit jaar een vette tribute-programmering neergezet. Elke laatste vrijdag van de maand kun je als bezoeker genieten van een topklasse dinnershow, met op het sfeervolle podium kwaliteitsacts die hun eerbetoon brengen aan beroemde artiesten als Billy Joel, Barbra Streisand en Amy Winehouse. Deze artiesten gooiden ook hoge ogen in de TV-battle. Een band die misschien het volgende seizoen meedoet aan dit programma, is op vrijdag 29 april te bewonderen in Blaze & Co: de David Bowie Tributeband De Dutch Spiders of Mars!

Het plotselinge overlijden van David Bowie in 2016 had een enorme impact op zanger Arjan Stender. Hij besloot direct een tributeband op te richten. Arjan: “De beste manier om Bowie te eren was om zijn muziek levend te houden. Alle muzikanten die ik benaderde hapten meteen toe; ‘The (Dutch) Spiders From Mars’ waren geboren.” Optredens voor volle zalen maakten duidelijk dat ‘The Spiders’ niet zomaar een tributeband is. “Wij proberen niet om Bowie te imiteren, maar we zorgen ervoor dat de essentie van elk nummer met hart en ziel uitgedragen wordt”, zegt Arjan, die de nummers zingt met een intensiteit alsof hij ze zelf geschreven heeft. “The Spiders nemen je mee op een reis langs de muzikale highlights van David Bowie; van Ziggy Stardust tot en met het aangrijpende Lazarus. Niet alleen voor Bowiefans, maar voor elke muziekliefhebber!”


Restaurantmanager Michael de Ridder is blij dat er weer volop gedraaid mag worden. “Wij krijgen veel enthousiaste reacties van gasten dat zij eindelijk weer bij ons kunnen genieten van heerlijk eten en live entertainment! Naast steaks sissend van de houtskoolgrill, spareribs of shared platters, bieden wij visgerechten en vegetarische specialiteiten. En dat terwijl je geniet van topacts op het podium. De open keuken maakt de totaalbeleving compleet. En waar kun je dineren tot 01.00 in de nacht en nippen van een uitstekende cocktail of genieten van een craft bier van de tap? Dit is wat Blaze & Co wil uitstralen.”


Schrijf je in op de nieuwsbrief via www.blaze-co.nl om op de hoogte te blijven van de evenementen die in de pijpleiding zitten. Amy Winehouse is er op 20 mei en wie weet komen de Stones binnenkort weer optreden (bij Blaze & Co) in het Kurhaus!