IJs en escaperoom in Muzee

Wie thuis blijft tijdens de schoolvakantie hoeft zich niet te vervelen. Plan een bezoekje aan Muzee met het hele gezin, want er is veel te beleven!

Bekijk bijvoorbeeld de expositie van het fotografieproject van kinderen uit Duindorp of los de raadsels op in de spannende Escaperoom. Bezoekende kinderen onder de 12 jaar ontvangen een gratis ijsje op het zonnige terras.

Alleen tijdens de meivakantie kunnen kinderen een heuse Escaperoom uitdaging aangaan in Muzee. “Een visserman zit vast op zee na het ophalen van een mysterieuze schat met zijn net. De vloek wordt pas verbroken als de puzzels goed zijn opgelost. Help je mee?”
Elke woensdag (met uitzonder van Koningsdag) en zaterdag is er een echte visserman aanwezig die nog veel meer kan vertellen over avonturen op zee.



Bijeenkomst PCOB


De PCOB Scheveningen heeft op dinsdag 3 mei een gezellige informatieve contactbijeenkomst.

De bijeenkomst is in 'Ons Centrum', aan de Tesselsestraat 56, van 14.30 tot 16.00 uur. Mevrouw N. van der Weij zal tijdens de middag vertellen over haar werk als arts in de gevangenis. Het belooft een interessante middag te worden.

De PCOB heeft elke op de eerste dinsdag van de maand een informatieve, maar vooral gezellige contactmiddag. Iedereen is van harte welkom. Aanmelden is niet nodig.