Afbeelding
Foto: PR

Eerste Walking Football-toernooi bij Duindorp SV

De afgelopen jaren is OldStars Walking Football uitgegroeid tot een bekende, populaire spelvorm in heel Nederland. Vorige week deden maar liefst 55 enthousiaste en fanatieke 60-plussers mee aan het eerste Walking Football-toernooi bij Duindorp SV.

Onder leiding van Hans Lamens werd een gezamenlijke warming-up gehouden. Tijdens het toernooi bonden zes teams  de strijd met elkaar aan, waaronder twee teams van DUNO, twee teams SVV Scheveningen, WIK en Duindorp SV.

Oude bekenden als Rinie en Leo Toet, Hennie Nijsen, Dick Finklenberg, Ruud Toet, Ron de Graaf (worstelaar) Gerrit Turfboer, Peter de Haan, Henk van der Toorn en Henk en Leo Schaap gaven acte de préséance.

Dat DUNO 1 winnaar werd van het toernooi is een bijkomstigheid, immers meedoen is belangrijker dan winnen. Daarnaast spelen de derde helft en de sociale contacten een grote rol.

Die derde helft vond plaats met muzikale ondersteuning van François Pieters. Met een warm buffet en een drankje werd deze fantastische voetbaldag afgesloten. De organisatie en deelnemers kijken terug op een zeer succesvol toernooi.