Hulp gevraagd

Elk seizoen heeft de Bewonersorganisatie Noordelijk Scheveningen een wijktuintje bij ’t Waaygat, aan de Havenkade. In deze wijktuin worden groenten verbouwd, die in de Wijkwinkel aan de Gentsestraat gebruikt worden voor de maaltijden, die vrijwilligers bereiden voor buurtbewoners.
De vrijwilligers hebben hulp nodig bij het zaaien, schoffelen, water geven en het bijhouden van de tuin. Wie heeft er groene handjes die met regelmaat kan helpen? Je kunt je aanmelden bij Riet van Beveren, telefoon: 06–57346356.



Bazaar

De Maranathakerk, aan de 2e Sweelinckstraat 156, houdt twee dagen een gezellige voorjaarsbazaar en snuffelmarkt.

Het aanbod is zeer groot: boeken, klein huisraad, speelgoed, brocante, platen en cd’s, kunst enzovoort. Verder kun je ook genieten van taart, saté en lunchhapjes.
De bazaar is vrijdag 29 april van 14.00 tot 19.00 uur, en zaterdag 30 april van 11.00 tot 15.00 uur. Kijk voor meer informatie op: www.maranathakerkdenhaag.nl.



Het Kompas

Op Koningsdag valt er bij Ontmoetingscentrum Het Kompas, aan de Keizerstraat 177, van alles te beleven. Je kunt er terecht voor boeken, planten en een lekker oranjegebakje, verse fruitsalade of een broodje. Kinderen kunnen knutselen en er is gelegenheid om in gesprek te gaan met de vrijwilligers. Kortom, alle reden om even langs te gaan op 27 april van 10.00 tot 16.00 uur.