Afbeelding
Foto: PR

“We gaan niet snel, maar we gaan wèl!”

Riana is al één jaar de trotse eigenaresse van Slowrun Scheveningen. Slowrun is voor iedere vrouw die op een ontspannen manier (weer) wil gaan bewegen. Slowrun is lopen met je hart op je eigen tempo. Dus kan je daardoor dichtbij jezelf blijven. En als je een keer de grens wil opzoeken, kan dat ook.

“Slowrun is voor mij ontzettend belangrijk en niet meer weg te denken uit mijn leven”, vertelt Riana enthousiast. “Als ik les geef, geeft me dat zoveel voldoening om te zien hoe de vrouwen elke week weer met plezier naar de les komen en te zien genieten. En als ik dan naar huis fiets, straal ik van geluk dat Slowrun op mijn pad is gekomen.”
Met Slowrun wandel je in gevarieerde routes. Riana: “Door die variatie in routes blijft slowrunnen ook verrassend, zeker met de prachtige natuur die tot onze beschikking staat zoals duinen, strand, bos en park.”

Binnenkort start een nieuwe 10-weekse cursus bij Slowrun. “In de 10-weekse cursus leer ik jou hoe je met zelfvertrouwen dit het best kunt gaan doen. Lichaamshouding en ademhaling spelen hierin een grote rol”, legt Riana uit. “Bij Slowrun zetten we kleine stapjes wat veel blessureleed kan voorkomen. Al deze technieken helpen jou om écht lekker te gaan lopen. Om de 1 à 1,5 km is er een stop voor basis krachtoefeningen. In de opbouwfase hanteren we de Powerwalk-Slowrun-Powerwalk methode. In week 5 sta je versteld van jouw eigen kunnen. Dit gevoel is echt waanzinnig! Na de 10-weekse cursus heb je de basis om zelf door te pakken of je aan te sluiten bij de gevorderde groep(en).”


Kijk voor meer informatie en opgeven voor de 10-weekse cursus op www.slowrunscheveningen.nl of stuur een e-mail naar: info@slowrunscheveningen.nl.