Afbeelding
Foto: PR

Popronde te gast bij Podium aan Zee

Op zaterdagavond 9 april is Podium Aan Zee, aan de Keizerstraat 58, gastheer voor Popronde Den Haag. Popronde is een landelijk reizend festival dat ieder jaar plaatsvindt in een 40-tal steden door het hele land bij diverse podiumlocaties. Na een selectie uit pakweg 1000 aanmeldingen, biedt de Popronde voor zo’n 100 (nog) onbekende acts de mogelijkheid zich te presenteren buiten de eigen regio en intensieve tour-en speelervaring op te doen.

Maar liefst drie acts staan aanstaande zaterdag op het podium. Om 20.30 uur trapt SIGNE DØ af.

Met de debuut-EP Ways of Escaping heeft de onweerstaanbare pop-elektro artiest SIGNE DØ vol vertrouwen laten zien hoe haar etherische geluiden zich in verschillende kleuren ontvouwen. Van het gedurfde en ritmische Frail tot het warme en dromerige Asleep - het is duidelijk dat het grenzeloze universum van SIGNE DØ in haar eigen, verleidelijke baan ronddraait.


Om 22.00 uur volgt Josimar Gomes.

Gomes is bekend van zijn diversiteit als artiest/songschrijver en mixt zo de verschillende stijlen van Soul, Hiphop en R&B in zijn eigen repertoire. Vorig jaar bracht hij tal van singles uit, zoals de geromantiseerde 'Her Tone' tot aan de reality check van 'The Black Experience'. Ook heeft hij vorig jaar de bladen Vogue & Elle bereikt met zijn muziek.

De avond wordt om 23.30 uur afgesloten door NONCHELANGE. NONCHELANGE oftewel Maarten Hutman is producer en rapper/zanger van Nederlandse rap-georiënteerde Indiepop. Momenteel werkt NONCHELANGE aan zijn debuutalbum dat hij volledig zelf produceert. Met LE MOTAT runt NONCHELANGE het label NONMOT. Een afsluiter om in te lijsten.


Wil je meerdere bandjes in Den Haag zien tijdens de Popronde, dan koop je al voor 5 euro een passe-partout via www.popronde.nl/steden/den-haag. Alleen Podium Aan Zee bezoeken? Dan wandel je gratis naar binnen.