Minder kranten bij afhaalpunten

De Scheveninger wordt als blad elke dinsdag verspreidt over 26.000 brievenbussen in het stadsdeel Scheveningen. Daarnaast wordt deze weekkrant ook veelvuldig afgehaald bij de diverse afhaalpunten op Scheveningen.

De levering van kranten aan deze afhaalpunten wordt de komende maanden iets teruggeschroefd. "De papierprijzen rijzen de pan uit en dit komt nu ook op ons bordje terecht. Daarom hebben we besloten om de extra kranten die wij laten drukken voor de afhaalpunten te verminderen”, vertelt Patrick den Heijer van Den Heijer Uitgeverij.


Den Heijer vraagt de mensen hiermee rekening te houden en echt alleen het noodzakelijke aantal kranten mee te nemen. "Mensen die hele stapels meenemen voor buren en vrienden, probeer dit te verminderen en geef de krant na het lezen door aan elkaar. Ook de mensen die dinsdagochtend alvast een krantje halen, terwijl ze ‘m later ook gewoon bezorgd krijgen in de brievenbus. Denk aan anderen en wacht gewoon de bezorging af. Geen krant gekregen terwijl je wel in het verspreidingsgebied woont? Laat het ons weten! Dan kunnen wij hier stappen op ondernemen.”