SVV wint van ASWH

Na het teleurstellende verlies van vorig weekend tegen TEC, deed Scheveningen zaterdag wat het moest doen. De formatie van trainer John Blok nam drie heel dure punten uit Hendrik-Ido-Ambacht bij ASWH: 2-3.

Scheveningen kende een prima start, want al na zes minuten spelen, konden de handen de lucht in, 0-1. Lang kon Scheveningen echter niet genieten van die voorsprong, want vijf minuten later gaf het scorebord alweer de 1-1 stand aan.

Scheveningen kwam die teleurstelling snel te boven, want net nadat het eerste kwartier erop zat, kwamen de bezoekers weer aan de leiding, 1-2. Scheveningen dacht met een voorsprong te kunnen gaan rusten, maar vijf minuten voor de pauze sloeg ASWH toch weer toe, 2-2.

Al snel in de tweede helft counterde Scheveningen weer naar een voorsprong, 2-3. Voor Scheveningen was het zaak zuinig te zijn op de voorsprong en mogelijk het duel definitief in het slot te gooien.

De scheidsrechter telde vier minuten extra bij, maar de Scheveningse defensie hield stand. Eindstand 2-3.