Afbeelding
Foto: PR

Popronde komt naar Muzee Scheveningen

Op zaterdag 9 april komt de Popronde, het grootste rondreizende muziekfestival van Nederland, naar Muzee Scheveningen. Oorspronkelijk zou dit event plaatsvinden op 20 november 2021, maar vanwege de coronamaatregelen moest dit uitgesteld worden.

Tijdens de Popronde ontdek je talentvolle, opkomende bands en artiesten uit heel Nederland. Op 9 april treden Baghgi, Diogo Carriço en Thyrza op in de Scheveningenzaal bij Muzee.

Van 18.00 tot 18.45 uur trapt Bahghi af. Bahghi heeft een missie: Innerlijke rust brengen. In haar nummers reflecteert, emotioneert en motiveert ze. Met haar engelenstem kalmeert ze en tovert ze een glimlach op je gezicht. Soulvolle muziek voor de ziel.

Van 19.30 tot 20.15 uur betreedt Diogo Carriço het podium. Ervaar het minimalistische pianospel van Diogo gecombineerd met drijvende harmonieën en golvende melodieën, een elektronisch experiment met dromerige soundscapes.

Tot slot zal van 21.00 tot 21.45 uur uur Thyrza optreden in Muzee. Eerlijke teksten, verhalende muziek en een stem met een onmiskenbaar eigen geluid. Thyrza is een Rotterdamse zangeres en liedjesschrijver waar je wel naar luisteren moet. Haar debuut EP ‘(on)breekbaar leven’ gaat over het niet willen omarmen van je eigen kwetsbaarheid. Over onbreekbaar willen zijn in een wereld die aan alle kanten aan je trekt.


De inloop van de Popronde bij Muzee is om 17.30 uur en de aanvang om 18.00 uur. Passe-partout tickets á 5 euro kunnen worden gereserveerd via www.muzee.nl. Met deze tickets heb je op 9 april toegang tot de Popronde bij elke deelnemende podia in Den Haag.