Paasmarkt

Op zaterdag 2 april is er van 10.00 tot 16.00 uur een gezellige Paasmarkt in Rehoboth, aan de Nieuwe Laantjes.

Er zijn verse producten te koop, zoals eieren, kaas en aardappelen. Daarnaast zijn er leuke handgemaakte producten verkrijgbaar. Voor de lekkere trek zijn er oliebollen, een bakje met een dingetje en versgebakken vis. Ook de loterij zal niet ontbreken.



Jaarvergadering

De Wijk- en Bewonersvereniging  Noordelijk Scheveningen houdt haar jaarlijkse vergadering op 6 april om 20.00 uur in de Wijkwinkel, aan de Gentsestraat 22A.

Naast een aantal huishoudelijke zaken en een terugblik op het afgelopen jaar, waarin de wijkwinkel een gedaantewisseling heeft ondergaan, houdt Cas de Graaf van de Haagse Energie Besparingsplan Actie een lezing over energiebesparing, schone energie en klimaatadaptie.

Na de pauze vertelt Paul Crefcoeur over de (on)mogelijkheden van het bouwplan Harstenhoekweg/Haarlemse- en Utrechtsestraat. Daarna is er voldoende tijd om met elkaar van gedachten te wisselen.



Marcus Passie

Op donderdagavond 7 april voert het Hervormd Kerkkoor Scheveningen de Marcus Passie van Hans Boelee uit in de Oude Kerk, aan de Keizerstraat.

Het koor zal samen zingen met de gemeente en solisten. Ds. Weegink is de liturg. De kerk is open vanaf 19.00 uur en de uitvoering start om 19.30 uur. De toegang is vrij.