Afbeelding
Foto: Nidal Al Qaq

Kalinko laat geen set liggen

Na vier achtereenvolgende 4-0 overwinningen voor de mannen van Kalinko werd nu SKC 2 simpel aan de kant gezet. In een sfeervol Universitair Sportcentrum Leiden pakten de Scheveningers ook dit maal de volle buit.

De selectie van Kalinko heren 1 was om verschillende redenen flink uitgedund. Alleen de spelverdelerspositie was dubbel bezet. Ondanks het verschil in de ranglijst tussen beide teams, de virtuele koploper tegen de nummer laatst, zou het dus nog een flinke uitdaging kunnen worden voor Kalinko.


Met tactisch serveren werd SKC 2 meteen onder druk gezet. Alle aanvallers van Kalinko behaalden dan ook hoge scoringspercentages. Op de passer/loperpositie scoorde Maarten op alle mogelijke manieren via de blokkering en de jonge Marko liet zich ook flink gelden tussen de ‘oude' mannen. Op midden scoorden Daron en Rens bijna iedere bal. Niet altijd hard en spectaculair, maar wel heel slim en effectief. En op de diagonaal liet Rick zijn kwaliteit zien: vanuit iedere hoek scoorde hij het ene na het andere prachtige punt. Geheel terecht de ‘man of the match'.

De Leidenaren probeerden van alles om het tij te keren, maar de Scheveningers lieten zich niet gek maken en liepen vrij simpel uit naar een 4-0 overwinning.


Vijf punten in de tas, degelijk gespeeld, op naar een nieuwe wedstrijd. Aanstaande zaterdag komt directe concurrent Vollingo 1 op bezoek in Houtrust.