Afbeelding
Foto: PR

Aan de slag met de Wijkagenda Havenkwartier

Algemeen

De gemeente Den Haag nodigt bewoners van het Havenkwartier uit om samen te werken aan een (nog) fijnere wijk. Dit doet zij door in de komende maanden samen met bewoners, ondernemers en organisaties uit het Havenkwartier een Wijkagenda op te stellen, met de drie belangrijkste verbeterpunten voor de komende vier jaar.

Bewoners of ondernemers kunnen meedoen door tussen 7 en 28 maart een online vragenlijst in te vullen. Zo ontstaat er een beter beeld van wat zij denken dat er nodig is om nog fijner te wonen en te werken in het Havenkwartier.

De vragenlijst kan online ingevuld worden via de website havenkwartieraanzet.denhaag.nl. Wilt u de vragenlijst liever per post ontvangen? Neem dan contact op met Marjolein Woudstra, projectleider Wijkagenda Havenkwartier. Zij is te bereiken (ook voor vragen) via e-mail: wijkagendasscheveningen@denhaag.nl of telefoon: 06-31106395.

Bijeenkomst

Op dinsdagavond 10 mei van 19.00 uur tot 21.00 uur organiseert de gemeente een bijeenkomst in wijkcentrum de Mallemok, waar zij de uitkomsten van de vragenlijsten en de (voorlopige) verbeterpunten bespreekt. Meld u aan voor deze bijeenkomst via e-mail: wijkagendasscheveningen@denhaag.nl. Van 11 tot en met 25 mei kunnen bewoners en ondernemers op de concept-agendapunten reageren.

Tussen 26 mei en 16 juni ontvangt iedereen in het Havenkwartier van 18 jaar en ouder een unieke stemcode om aan te geven welke drie agendapunten zij het belangrijkst vinden. De uitslag en daarmee de definitieve wijkagenda maakt de gemeente op 29 juni op de website bekend.

Klik hier voor meer informatie over de Wijkagenda Havenkwartier.