Lezen met het HNT

Er mogen weer activiteiten georganiseerd worden in bibliotheek Scheveningen, aan de Scheveningseweg 333. Hieronder is een bijzondere activiteit uitgelicht. Op de website www.bibliotheekdenhaag.nl kun je je plek reserveren en vind je informatie over nog veel meer activiteiten!

Doe mee aan Lezen met HNT. In twee ochtenden lees je samen in bibliotheek Scheveningen de hele toneeltekst en hoor je alle achtergronden. Na het zien van de voorstelling komt de groep nog een keertje samen om na te praten. De toneeltekst komt zo echt tot leven.

Lees onder deskundige begeleiding de theatertekst van de Leedvermaak trilogie. Kies een rol en lees je tekst (hardop). Iedereen komt aan bod. Rond de tafel ontstaat een beeld van de voorstelling én een dialoog over de personages, hun motieven en de dieperliggende thema’s.Voor slechts 25 euro doe je mee met Lezen met Leedvermaak. Je krijgt daarvoor het boek met de toneeltekst uitgegeven door De Harmonie, drie lees- en gespreksochtenden onder professionele begeleiding en toegang tot de voorstelling in het Theater aan het Spui.


De twee leesochtenden zijn op maandag 7 en 14 maart, van 9.30 tot 12.00 uur in blibliotheek Scheveningen. De Leedvermaak Trilogie is op donderdag 17 maart, van 18.30 tot 23.30 uur, in Theater aan het Spui. Het nagesprek is op maandag 28 maart van 9.30 tot 12.00 uur in de bibliotheek.


Er is een beperkt aantal plekken beschikbaar, reserveer dus snel via de agenda op www.bibliotheekdenhaag.nl.