Afbeelding
Foto: PR

Zet vandaag de eerste stap naar een succesvolle relatie!

Bij Juttu Coaching van Annette Burgers kunnen koppels terecht die een probleem hebben in hun relatie. Omdat ze elkaar niet meer kunnen bereiken en in een patroon terecht komen, waardoor ze niet meer met elkaar praten. Annette: "Ik voel me bevoorrecht dat ik een stukje on the road mee mag lopen met een koppel. JUTTU is het Finse woord voor ‘verhaal’, de levensverhalen van mijn koppels en mij zijn een tijd in elkaar verweven.

We nemen allemaal een rugzak geschiedenis mee als we verliefd worden. Die eerste fase van verliefdheid en chemie verloopt bij de meesten als ‘vanzelf’, maar daarna, als je elkaar echt leert kennen en er uitdagingen op het pad komen, kan het heel ingewikkeld lijken. Je kan continu over ‘het dopje van de tandpasta’ aan het ruziën zijn, terwijl het daar helemaal niet over gaat. Het gaat altijd over behoeften, verlangens en kwetsuren die je eerder opgelopen hebt in je leven. Daarover leren praten samen, maakt een relatie succesvoller.”

Goed met elkaar kunnen praten is het allerbelangrijkste in een relatie. "Het is belangrijk dat je samen echt goed kunt praten over elk onderwerp. Zoek je in je relatie naar de grootste schuldige, vertrek je (fysiek en/of emotioneel) of verstijf je? Liefde is voor mij de allerbelangrijkste energiebron in het leven. En de liefde valt te begrijpen. En ik leer het mijn koppels heel graag. Het leven geeft mij rijke liefdeservaringen. Getrouwd. Gescheiden. Weduwe. Samengesteld gezin. Onlangs ben ik voor de tweede keer getrouwd."

Annette Burgers helpt koppels als ze een probleem in hun relatie hebben, waar ze samen niet goed uit komen. "We starten na een intake met een relatiecheck en gaan aan de slag met de verbeterpunten. Het kunnen diverse redenen zijn: ontrouw, uit elkaar gegroeid, ziekte, samengesteld gezin, lastige exen, slechte communicatie, slechte seks. Bij mij krijg je de combinatie van een eigen ervaringsrijk liefdesleven en vele opleidingen op het gebied van relaties, systemisch werken, TA, NLP, de EFT en de SCHIP.

Willen jullie ook de eerste stap zetten naar een succesvolle relatie? Vraag een gratis gesprek aan via e-mail: info@juttucoaching.nl en gebruik de code #SCHEV.