Afbeelding
Foto: PR

'Terug naar de Kust' is terug

Nu de coronamaatregelen na circa twee jaar eindelijk langzamerhand verdwijnen, mogen ook de evenementen weer rustig opbouwen. Na deze twee jaar oponthoud door corona is ook het grootste korenfestival van Den Haag en omgeving, Terug naar de Kust, weer terug van weggeweest. Op zaterdag 24 september is het festival weer terug met de leukste en mooiste kooroptredens.

Het korenfestival Terug naar de Kust wordt dit jaar voor het vijfde jaar uitgevoerd. Het festival wordt gehouden in de dorpskern van Scheveningen, de Keizerstraat en aan het strand. Zo zijn er zes binnen- en buitenpodia geschikt voor ruim 30 koren uit heel Nederland met een totaal van ruim 1000 koorleden van pop tot shanty en musical tot klassiek.

Koren kunnen zich tot 23 februari inschrijven voor dit festival. Na 23 februari is het niet meer mogelijk om jouw koor in te schrijven, wegens de vele inschrijvingen. Dus, wil jouw koor meedoen? Schrijf je dan snel op de valreep nog in, want vol = vol!


Het korenfestival is een initiatief van het YMCA Popkoor in samenwerking met Podium aan Zee. Voor meer informatie en inschrijvingen, ga naar de website: www.terugnaardekust.org. Bekijk ook de 'Terug naar de Kust' Instagram en Facebook voor de laatste nieuwtjes.