Zangers gezocht

Na een lange stop wordt er bij het Christelijk Mannenkoor Scheveningen (CMS) weer druk gerepeteerd voor het 70-jarig jubileumconcert, dat wordt gehouden op 19 mei aanstaande in de Bethelkerk.

Nieuwe zangers zijn bij het CMS van harte welkom! Er wordt onder professionele begeleiding vierstemmig gezongen. Maak kennis met het CMS en woon, geheel vrijblijvend, een repetitie bij. Proef de sfeer, saamhorigheid, gezelligheid en kameraadschap van dit mannenkoor.

De repetities worden gehouden op maandagavond van 20.00 tot 22.00 uur in de Prinses Julianakerk, aan de Vlielandsestraat 1. De kerk is geopend vanaf 19.30 uur. Kijk voor meer informatie ook op de website www.cmsscheveningen.nl of op de Facebookpagina van het koor.



Projectzangers gezocht

Philharmonisch Koor Hagacantare organiseert ter ere van haar 75-jarig jubileum een scratch van de Carmina Burana van Carl Orff.

Projectzangers kunnen zich nu aanmelden via e-mail: hagacantare@gmail.com. Kosten voor deelname zijn 35 euro. Op de dinsdagavonden in maart kunnen zij alvast meedoen met de voorbereidende koorrepetities in de Maranathakerk, aan de 2e Sweelinckstraat 156.

De scratch vindt plaats op zaterdag 26 maart, aanvang 20.00 uur, in de Agneskerk aan de Beeklaan. Toegangskaarten zijn te zijner tijd verkrijgbaar voor 20 euro.