Afbeelding
Foto: PR

Laat je Horen: Krokuskabaal is terug!

Maak lawaai voor Krokus Kabaal! Spring, zing, beweeg en ontdek in Muzee Scheveningen, want in de voorjaarsvakantie kun je bij ons terecht voor workshops, escape rooms en hilarische familievoorstellingen voor kinderen tussen de 0-12 jaar.

Tijdens deze spetterende week kunnen kinderen van alles zien en doen op de locaties van de Haagse Cultuurankers. De voorstellingen en activiteiten worden allemaal tegen een laag tarief aangeboden. Het thema van dit jaar is: 'Laat je Horen!' Markeer alvast in je agenda: zaterdag 26 februari tot en met vrijdag 4 maart. 


Een greep uit het aanbod van Muzee Scheveningen: Een workshop Creatief Schrijven (8 tot 12 jaar) door Huis van Gedichten, de meespeelvoorstelling O Sole Miaaauw! (3 tot 6 jaar) door het Residentie Orkest, een workshop Theater (4+) door het Haags Theaterhuis, het Veterstrikconcert (4+) door De Grote Haay, Konijn (3+) door VariéTique en Pop-up poëzie in Muzee met Sjaak Kroes.

Escaperoom

Dagelijks is ook de speciale Escape Room te bezoeken. Daag jezelf en je vriendjes en familie uit in de Muzee Escape Room. Weet jij de raadsels over het leven aan boord van een vissersboot op te lossen? Maak vaart, want deze boot wil je niet missen! Boek deze unieke experience bij je bezoek aan Muzee tijdens Krokus Kabaal voor 2,50 euro per persoon of 1,50 euro met de Ooievaarspas. Kijk voor alle info op
www.muzeescheveningen.nl.