Projectleden gezocht

Dit jaar hoopt het Hervormd Kerkkoor Scheveningen de Marcus Passie van Hans Boellee uit te voeren en wel op 7 april aanstaande in de Oude Kerk aan de Keizerstraat. Daarvoor is het koor op zoek naar projectleden.

Lijkt u het leuk om mee te zingen in dit projectkoor? Kom dan vrijblijvend langs bij de repetitie van het Hervormd Kerkkoor Scheveningen op maandagavond aanstaande om 19.30 uur in de Oude Kerk, Keizerstraat 8. Bij de repetitie wordt er naar een QR-code gevraagd en zal er 1,5 meter afstand gehouden worden.



Kalhuis weer open!

Wijk- en dienstencentrum Het Kalhuis, Badhuisstraat 177, is weer volledig open.

De medewerkers en vrijwilligers van Welzijn Scheveningen zijn blij dat ze weer bezoekers kunnen ontvangen en diverse activiteiten aan kunnen bieden. Iedereen is dan ook weer van harte welkom voor een gezellig praatje onder het genot van een kopje koffie of thee.

In het Kalhuis vinden vele activiteiten plaats, zoals diverse danslessen, taallessen en creatieve workshops. Ook ben je van maandag tot en met vrijdag, van 09.00 tot 13.00 uur van harte welkom met hulpvragen over werk, zorg of welzijn bij het Servicepunt XL van Welzijn Scheveningen.