Zendingsdienst

De Commissie Zending/ZWO van de Protestantse Gemeente te Scheveningen organiseert op zondag 6 februari aanstaande een dienst ten behoeve van Zending, Werelddiaconaat en Ontwikkelingssamenwerking in de Oude Kerk, aan de Keizerstraat. Aanvang: 10.30 uur. 

Dit jaar staat de dienst in het teken van Thailand. 

In deze dienst zijn Leendert en Marianne Otterspeer te gast. Zij hebben voor de Gereformeerde Zendingsbond (GZB) gewerkt in de studentenstad Maha Sarakham in Isaan, Thailand. Tijdens de dienst vertellen zij graag meer over hun ervaringen. Ook gaan zij in op de vraag in hoeverre de situatie in Thailand verschilt van die in Nederland.

Predikant is ds. J. Maasland en Bert den Hertog bespeelt het orgel.



Koffiepunten

De kerstactie van de Lions heeft weer een flink aantal pakken koffie voor de Voedselbank opgeleverd. Vanaf begin december kon men de DE-koffiepunten inleveren bij de Jumbo aan de Van Bergenstraat. In januari werden de punten opgehaald en geteld door de leden van de Lions. In totaal zijn er 125.533 punten binnengekomen. Deze punten waren goed voor maar liefst 251 pakken koffie, die de Lions doneerden aan de Voedselbank Scheveningen.