Afbeelding
PR

Jaarvergadering BOH uitgesteld

De jaarlijkse vergadering van de Bewonersorganisatie Havenkwartier (BOH) is wederom uitgesteld.

Normaliter zou de vergadering in november 2021 plaatsvinden. Gezien de coronamaatregelen was deze jaarvergadering verplaatst naar eind januari, maar gezien de persconferentie van afgelopen week heeft het bestuur van de BOH besloten de jaarvergadering nogmaals uit te stellen. “Het heeft voor ons weinig zin om een politiek debat te organiseren gekoppeld aan een nieuwjaarsborrel op 1,5 meter afstand en/of met mondkapjes op.”

De gewone maandelijkse bewonersvergadering wordt op 25 januari aanstaande wel coronaproof georganiseerd. Inloop op 25 januari in de Mallemok, aan de Westduinweg 38d, is vanaf 19.30 uur en de bijeenkomst om 20.00 uur.


Opgeruimd straat netjes

Eens per twee maanden maken de kids van stadsboerderij `t Waaygat, aan de Havenkade, een zwerfvuilrondje om zwerfvuil op te ruimen en zo de buurt weer schoon te maken. Gewapend met vuilniszakken en afvalknijpers gaan ze op pad, maar om het aantrekkelijker te maken, loopt een van de geiten mee. Dus: vooruit met de geit!

De start is om 15.30 uur bij de ingang van de boerderij. Deelname is gratis.


All you can read!

Bibliotheek Scheveningen, aan de Scheveningseweg, houdt een spectaculaire uitverkoopactie. 

Koop voor 2,50 euro een leuke duurzame tas aan de balie en vul deze met gratis boeken uit de verkoophoek. Je betaalt alleen voor de tas. Let op: deze stuntactie loopt maar een paar dagen, dus grijp snel je kans!